Service & Support


Welkom bij de verhuurafdeling van AEM: professionele audio apparatuur, accessoires en benodigdheden voor de professionele gebruiker.

audiorentals.nl is niets minder dan een extra service voor onze professionele relaties. Een groot deel van onze verhuurmaterialen vindt u terug op deze site. U kunt de verhuur materialen aan een overzicht toevoegen, waarna dit overzicht naar onze verhuurafdeling wordt gestuurd. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op en mailen u een gepaste huur offerte.

AEM is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd leverancier en gesprekspartner voor de audio professional in theater, broadcast en recording & post industrie. Behoudens daar waar wettelijk andere voorwaarden voor online-winkelen zijn voorgeschreven, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


Tenslotte: overal kan wel eens wat fout gaan. Ging het aan uw kant fout ? Kijk hier verder voor reparaties en onderhoud. Ging het aan onze kant niet goed ? Laat het ons aub weten, bel 020-6990580 en vraag naar Roland, of mail naar roland@aem.nl, gaan wij het in orde maken !

Vragen ? Schroom niet !
Voor vragen over producten, de beschikbaarheid er van of alle overige vragen kunt u tijdens kantooruren bellen met: 020-6990480

Ter info: de genoemde prijzen zijn ex. BTW